Today is it: Torsdag 2020-07-09


03 October 2006 PTO - first round

The first round of PTO (Pink Thong Open), which is an infantery league 6vs6 hosted by subRosa, has been played.

Repgubbar plays in group A and faced the newcomers M4L@J on Road to Jalalabad. We had a comfortable match and zeroed them on both rounds, collecting the extra bonus. The final score was 175-0 and Repgubbar is second in our group behind Xtreme Gaming Xperience.
Next week we are meeting Clan Cold Veterans on Gulf of Oman.

 

www.teamsubrosa.se/pto
Added by: Woodlander

15 June 2006 En ny rankad server ser dagens ljus...

...eller serverhallens mörker?

Hur som helst, Repgubbar kan äntligen stolt presentera våran egen rankade server. En 32-spelar server som kör alla orginalkartorna förutom Clean Sweap.

Servern följer EA's ROE. Övriga regler kommer inom kort att presenteras på vårt forum.

Repgubbar vill framföra ett stort tack till NordicGameServers som vi hyr servern av samt TD Webconsulting som står för vårt avtal med EA. Vi passar även på att tacka Christian Ponziani, produktchef för BF2 på EA Sverige, som möjliggjort vår rankade server.

Var finns då servern? Fysiskt så står den i Malmö på TD Songs lina. Adressen dit är repgubbar.no-ip.com eller 195.54.155.10:16567.

Alla regelbrott och dåligt uppförande på servern rapporteras på vårt forum under Repgubbars BFServer.

Väl mött på vår server! :)

 

Added by: Woodlander

09 June 2006 Ny gratiskarta till kommande BF2-patch

Som traditionen bjuder kommer patch 1.3 att följas upp av en "patch till patchen". Kanske som plåster på såren kommer det enligt indikationer att följa med en gratisbana "Road To Jalalabad" MECvsUS.

Ingen mer info om ovan såsom datum på patchen eller kartkaraktär finnes i detta nu.

Vidare så tyder det även på att en ny severinställning, "bf2_infantryonly", kommer att introduceras, vilket kan ge vissa kartor en helt ny spännande innebörd (dock inte Clean Sweep :P)

 

http://www.bf2.se/forums.php?m=posts&q=11623
Added by: Musashi

02 June 2006 SilentHeroes:VA läggs ner för BF2

En av de populäraste modifikationera för BF42 i Sverige, SilentHeroes (Sverige Vs Norge), skulle även utvecklas till BF2 och hade projektnamnet SilentHeoroes: Viking Assult (Svergie/Norge vs USA). Nu tror inte längre utevklcingsteamet på BF2 som utvecklingsmotor och lägger ned utvecklingen för BF2.

De två huvudskälen är:
. BF2 kommer förmodligen inte vara så levande eller aktuellt vi tiden för SH:VA förmodade release.
- Den utlovade mod-supporten från EA/DICE i form av övergripande dokumentation av funktionalitet och editor (det som släppt har inte fullföljts) har uteblivit, likaså den utlovade mod-coordinatorn (på EA/DICE).

Utvecklingsteamet utesluter dock inte att SH:VA släpps på annan motor. Arbetet är alltså inte helt nedlagt, men inte inget görs för BF2.

 

http://www.silentheroes.se/
Added by: Musashi

06 April 2006 4:e SM för Repgubbar

På måndag (10/4) drar SM Battlefield igång och naturligtvis finns Repgubbar med bland de kämpande klanerna. Repgubbar är faktiskt den enda klan som deltagit i alla de Battlefield SM som anordnats (BF:V ej inräknat).

Vår första motståndare är Cultburk som vi haft en del spännande och jämna matcher mot. Vår match är också Veckans Match i SM vilket innebär att den kommer att sändas via BFTV. Pga detta så spelas den också på tisdag 11/4 istället för på ordinarie speldag måndag.

Vårt mål är naturligtvis en slutspelsplats, den första i vår SM-historia.

 

http://www.bfsm.se
Added by: Woodlander
First Previous Next Last
 
  Site design © 2002 Woodlander